“Nagyon meglepődtem!”

Patyi Norbert, Vasalat Depo Kft.

Nem akarok senkit megbántani, de én csalódtam.
4 éve csináltattam egy honlapot, nagy reményekkel. Kifizettem 230.000,- Ft-ot az elkészítésért, rengeteget rohangáltam a programozóhoz az anyagokkal, mire 5 hét után végre elindult. Azt hittem, hogy a nehezén már túl vagyok, de nem. Bármit akartam változtatni – új képet feltölteni a frissen elkészült munkáimról, vagy akciót hirdetni, - mindig időpontot kellett egyeztetni a programozóval, megkérni, és nem utolsó sorban minden mozdulatért fizetni.
Igazából azt nem értettem, hogy ha a Facebook-on olyan egyszerű, és gyors minden, akkor itt miért nem. (Erre persze mindig mondtak az informatikusok olyan bűvös 3-4 betűs mozaik szakszavakat, amiket sosem értettem.)  A lényeg az volt, hogy ha olyat akarok, akkor olyan mélyre kell nyúlni a zsebembe, amilyen mély zsebem nekem nincs.
Maradt hát a rohangálás, és a folyamatos, fizetgetés. Kb. 2 év alatt belefáradtam. Egyre kevesebbet foglalkoztam vele, ….pedig megérte volna, hiszen az ügyfeleim, közel 40-45%-a innen, az internetről talált rám.
Nekem az keltette fel a figyelmemet, hogy a Profitpass-os honlap olyan egyszerűen, otthonról működtethető, mint a Facebook. A honlapok ügyfélszerző képességéről engem már nem kellett meggyőzni, arra nem is figyeltem. Már csak az árára voltam kíváncsi, hogy mennyivel kerül többe, mint az én régi honlapom.

Hát nagyon meglepődtem, hogy nem százezrekről beszélünk. A havidíjat látva, most kezdem úgy érezni, hogy a Profitpass előtt én át lettem verve. 

“Nem gondoltam volna...”

Kócsó Nándor, Kócsó-Ép Kft.

Igazából nem láttam értelmét ennek az internetes dolognak. Olyan úri huncutságnak, pénz kidobásnak gondoltam. Ha őszinte akarok lenni inkább rábeszéltek. De mivel kíváncsi voltam, és viccesen alacsony árat mondtak, mindenféle egyéb díjak, meg kikötések nélkül, kipróbáltam. Na, addig egy kicsit macerás volt, amíg feltöltöttem a képeimet, meg azt, hogy mivel foglalkozom, de egyedül meg tudtam csinálni. Pár hét múlva aztán jött a meglepetés. Ismeretlenek kezdtek szépen lassan hívogatni, érdeklődni, sőt ketten ajánlatot is kértek. A munkáim tetszett meg az embereknek, ők is hasonló házakat akarnak. Volt, olyan is, aki csak tanácsot kért, de hát ilyenekből lesz a megrendelő! Nem? Sőt, most régi ügyfeleim is kezdenek újra rám találni. Szóval, megmozdult körülöttem az állóvíz, és én ebben érzem jól magam! Be kell valljam, hogy most már nem haragszom, hogy rábeszéltek. Meg hát, büszke is vagyok rá!