Ha egyszer lemondtam az oldalamat és újra szeretném indítani akkor a régibe feltöltötteket vissza lehet állítani?

Abban az esetben, ha egy ügyfél lemondja a szolgáltatást a rendszer autómatikusan nem törli a már régebben feltöltötteket, még az oldal is teljes egészében megmarad 6 hónapig. Abban az esetben ha az ügyfél újra szeretné indítani a régi oldalát, akkor nem kell új megrendelőt aktiválni, hanem e-mailban jeleznie kell ai info@profitpass.hu címre, vagy a segítségnyújtás telefonon.

Ha elkészült a weboldalam, hogyan találnak rám a keresők?

A weboldal elkészítése után a keresők kétféleképpen jeleníthetik meg a weboldalát. Vagy fizetett hirdetésként adott kulcsszavaknál, vagy adott kulcsszavakra keresve a találati listában. Ha a saját kulcsszavait minden oldalnál beállítja és a kulcsszavakat használja a címeket, szövegekben és kép információkban is, akkor egy idő után egyre előrébb fog kerülni az oldala a Google listákban.

Hogyan fizethetem a havidíjat?

Minden hónap elején elektronikusan küldjük meg az adott hónap számláját. A számlát háromféleképpen egyenlítheti ki:

  • Eseti átutalással
  • Állandó átutalási megbízással

Hogyan tudom lemondani a szolgáltatást és azt hány hónapos felmondási idővel tehetem meg?

A szolgáltatást e-mailban lehet lemondani az info@profitpass.hu címen, amibe le kell írni a felhasználó cégnevét és fontos, hogy a megrendeléskor használt e-mail címről kell elküldeni. Felmondási idő nincs, de a tárgy hónapot még kiszámlázza a rendszer. A tárgyhónapot követő napon már az oldal nem lesz látható az interneten.

Kell telepítési díjat fizetnem a Profitpass oldal elindításakor?

Nem, nem kell.

Mikor kezdhetem el szerkeszteni az oldalamat?

A megrendelés után 1 órán belül egy e-mailt kap, amelyben benne lesz a szerkesztőfelület és a weboldal hivatkozása. Az oldalt azonnal elkezdheti feltölteni tartalommal.

Mikor válthatok csomagot?

Csomagot bármikor válthat. A csomagváltás után az új csomag díját kell majd fizetnie.

Milyen internet böngészővel működik a ProfitPass?

Bármilyen böngészővel működik, de leginkább a Google Chrome vagy a Firefox böngészőket ajánljuk. Ne felejtse el frissíteni a böngészőket a legújabb verzióra, amit ingyenesen megtehet.

Vállalnom kell hűségidőt?

Nem, a Profitpass rendszer használatához csak az alacsony havidíjat kell fizetnie. A szolgáltatást bármikor lemondhatja.